ТОП 7
МЕТЕО
Партнери
PSS
Telekabel
Skopje Caffe
Yellow pages

ПРОГРАМА

  • Секој работен ден од 08 - 12  часот - утринска програма со Слободанка Илиевска
  • Секој работен ден од 12 -14 часот емисија „120“ со Јово Брамс
  • Хит на денот

     

 


 

ТОП 7


  Copyright © 2015, CAPITOL RADIO All Rights Reserved.